Studentråd

Studentrådet består av tillitsvalgte studenter.

Studentrådet ved Stjørdal fagskole 2018/2019:

• Leder: Kristian Kolstad
  • Nestleder: Peder Kristian Bientie Aasvold
  • Sekretær: Bengt Are Zakariassen
  • Styremedlemmer: Kåre Gundersen og John Anders Brembu

Student hos oss

Stjørdal fagskole ligger tett inn mot Stjørdal sentrum med gangavstand til kulturhuset med kino, konsertsaler og bibliotek. Våre lokaler  ca 1000 m2 ligger i 3 etg i Stjørdalshallen. Her er det muligheter for trening både i hallen og i egne treningsrom. Skolen har avsatt fast en time pr uke i idrettshallen for ballaktivitet eller annet.

Student i Stjørdal.

Studentbevis - på PocketID

Studenter som tas opp hos oss kan laste ned appen pocketID. Denne appen erstatter ditt skolebevis. PocketID er din skole sin alt i ett løsning for IDkort. Med PocketID vil du ha tilgang til ditt studentbevis.

Lånekassen

Alle våre studier er godkjent av NOKUT og gir muligheter til studielån.

IT avdeling

Skolen har IT avdeling som gir hjelp og støtte både for studenter og ansatte.

Forskrift om høyere yrkesfaglig utdanning ved de fylkeskommunale fagskolene i Trøndelag

Du kan lese forskriften i sin helhet her https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2018-10-26-1672

Slik søker du

Søknader til alle studier uansett skole skal primært skje elektronisk til www.vigo.no. Det er også mulig å sende papirsøknad.

Søknadsfrist er 15. april.

Vitnemål og attester (Vitnemål fra VK1 (VG2), fagbrev og dokumentasjon av relevant praksis) skal sendes til den skolen du har som førstevalg. Vår adresse er:
Stjørdal fagskole
7501 Stjørdal
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ved spørsmål knyttet til søking gjennom Vigo, kan du kontakte Nasjonalt opptakskontor for fagskolen, seksjon for inntak og yrkesveiledning:
Rogaland fylkeskommune
4004 Stavanger

Les mer hos Utdanningsdirektoratet

STJØRDAL TEKNISKE FAGSKOLE
Skolekode 70075

Deltidsstudier

To årig teknisk fagskole kan gjennomføres på deltid over 3,5 år, nettbasert med samlinger.

Dette betyr at du kan være i fullt arbeid mens du studerer. Hos oss er deltidsstudiet organisert med 8 tredagers samlinger pr år de tre første årene. Siste halvår av studiet skal studenten gjennomføre et større prosjekt innenfor de tekniske fagene. På samlingene er det vanlig med undervisning det meste av tiden. I tiden mellom samlingene må du sette av mye tid til å løse oppgaver og studere på egenhånd. Mange av studentene på deltid danner grupper som studerer sammen mellom samlingene.

Hvis du har familie er det greit å avklare med familien før du bestemmer deg for å bli deltidsstudent. Dette fordi du som deltidsstudent vil få mindre tid til familiære aktiviteter mens studiet pågår.

Vårt deltidsstudium i bergteknikk har samlingene på Fauske vgs de to første årene. 3. år er det samlinger i Stjørdal.

Fra 2019 kan man starte studie i bygg eller anlegg, deltid ved Fauske VGS.