Ledig stilling

Trøndelag Fylkeskommune

Stjørdal fagskole

Stjørdal fagskole ligger sentralt i Stjørdal kommune og har ca 80 heltidsstudenter (på dagtid) og ca 180 studenter i nettbasert deltidsopplæring. Skolen drives administrativt sammen med Ole Vig videregående skole med et samlet elev- og studenttall på ca 1200. Skolen har også eget studiested ved Fauske videregående skole.

Stjørdal fagskole tilbyr opplæring innen anlegg-, husbygging-, bergverk-, drift- maskinteknikk og mekatronikk. Skolen har også avtale om opplæringssamarbeid med fagmiljø på Grønland. www.stjordalfagskole.no

Ledig stilling ved fagretning for bygg og anlegg.

Vi søker etter sivilingeniør eller ingeniør innen bygg med relevant utdanning og praksis. Det er ønskelig med kompetanse spesielt innenfor beregningsfag.

Tiltredelse snarest eller etter nærmere avtale.

Vi ønsker søkere med bachelorkompetanse innen fagområdet samt pedagogisk kompetanse. Ved alle tilsettinger foretas intervju. Gode samarbeidsevner, personlig egnethet samt god IT-kompetanse tillegges vekt.

Søkere som mangler praktisk-pedagogisk utdanning vil bli vurdert, men tilsetting gjøres i slikt tilfelle på vilkår av at PPU tas innen en avtalt tidsperiode.

Arbeids- og lønnsbetingelser etter avtale, pensjonsordning i overensstemmelse med lover og avtaler. Det kreves politiattest for tilsetting i skoleverket. Faste stillinger har 6 måneders prøvetid.

Trøndelag fylkeskommune er en inkluderende arbeidsplass og har som mål at arbeidsstokken skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det utarbeides offentlig søkerliste, og søkere som ønsker anonymitet må be om det spesielt.

Nærmere opplysninger om stillingen ved avdelingsleder Asgeir Finserås telefon 74 17 80 89 / 997 42 455.

Søknadsfrist: 15.august 2018

Søkere bes benytte det elektroniske søknadsskjemaet på internett som finnes her: https://www.trondelagfylke.no/om-oss/jobbe-i-fylkeskommunen/jobbe-hos-oss/ledige-stillinger/

About Me

In et feugiat ante, et egestas urna. Etiam vitae convallis felis, ut sagittis leo. Morbi fringilla massa placerat neque bibendum porta. Integer a iaculis tortor. Suspendisse porttitor lacus
Alan Bakes
Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Suspendisse porttitor lacus et nulla tempus, quis euismod urna gravida. Cum sociis natoque penatibus et magnis
Jayson Pary
David Corner
Jonathan Graph

Branding

Proin fringilla augue at maximus vestibulum. Nam pulvinar vitae neque et porttitor.

Graphic design

Web development

Photography

Support

Marketing

Virtuemart

Coding

About US

Our Services

Branding

Graphic design

Web development

Photography

Support

Marketing

Virtuemart

Coding

Font Awesome Icons

Warning!

Apparently, Adblock Plus can remove Font Awesome brand icons with their "Remove Social Media Buttons" setting. We will not use hacks to force them to display. Please report an issue with Adblock Plus if you believe this to be an error. To work around this, you'll need to modify the social icon class names.
  • All brand icons are trademarks of their respective owners.
  • The use of these trademarks does not indicate endorsement of the trademark holder by Font Awesome, nor vice versa.
  1. Module position
  2. Home Page