Ledig stilling

Lærerstillinger innen bygg og anlegg - Stjørdal fagskole

Vår visjon er «Vi skaper historie». Vi lever etter verdiene: Åpen og nysgjerrig i holdning, Modig og ansvarlig i handling.

Trøndelag fylkeskommune er en kunnskapsorganisasjon med stor tverrfaglighet og rundt 4500 medarbeidere. Vi leverer tjenester som er viktig for folks hverdag. De største ansvarsområdene er utdanning, tannhelse og samferdsel. Vi er en stor samfunnsutvikler innen kultur, folkehelse, plan- og næringsutvikling.

Fylkeskommunen er politisk styrt med fylkestinget som øverste politiske organ. Vi har to administrasjonssteder: Steinkjer og Trondheim.

Fylkeskommunen ønsker en mangfoldig sammensetning av ansatte. For den som tilsettes i videregående skole kreves fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi utarbeider offentlige søkerlister, men du kan søke om unntak fra denne.

Arbeidsoppgaver

• Undervisning både for heltids- (ordinær undervisning) og deltidsstudenter (delvis nettbasert) innenfor byggfag eller anleggs-/bergfag.
  • Pedagogisk oppfølging av studentene.
  • Samarbeid med andre lærere på fagskolen og eksterne samarbeidspartnere om utvikling av fagretningene.

• Sivilingeniør eller ingeniør med relevant utdanning
  • Relevant praksis innen fagområdet
  • Pedagogisk utdanning
  • Søkere som mangler praktisk-pedagogisk utdanning vil bli vurdert, men tilsetting gjøres i slikt tilfelle på vilkår av at PPU tas innen en avtalt tidsperiode.

Utdanningsretning

• Bygg og anlegg

Utdanningsnivå

• Høyskole / Universitet, 3-årig Diplom / Bachelorgrad
  • Høyskole / Universitet, Hovedfag / Mastergrad / Siv***

Personlige egenskaper

• Personlig egnethet vil tillegges vekt
  • Engasjert innenfor fagområdet
  • Gode samarbeidsevner
  • God IKT-kompetanse
  • Evne til å skape gode relasjoner til studentene

Vi tilbyr

• Fylkeskommunen har som mål å ha en balansert alders- og kjønnssammensetning og flere medarbeidere med etnisk minoritetsbakgrunn. Lønns- og arbeidsvilkår er i samsvar med lov, reglement og avtaler. For øvrig oppfordres fast ansatte som er ferdig attført, overtallige eller som ønsker større stillingsprosent, å søke aktuelle stillinger. For den som tilsettes i videregående skole kreves fremlagt politiattest. Fylkeskommunen utarbeider offentlige søkerlister.

Les mer https://www.webcruiter.no/WcMain/AdvertViewPublic.aspx?oppdragsnr=4037035557&culture_id=NB-NO&company_id=966040&link_source_id=0

Ta kontakt med Asgeir Finserås for mer info

Asgeir kan nåes på mob 99742455 - eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.